Mik
Hello !!Just a quick Hi to everyone discovered this Forum when I was doing some work on mine, and I am glad I did its a very interesting Forum
Mik
Hi Mik, welcome to the forum, glad you've found us! Hope you enjoy the forum .
You been down south long?
Mik
| SLG wrote: | Hi Mik, welcome to the forum, glad you've found us! Hope you enjoy the forum .
You been down south long? | Too bloody long lol been down here comin up for 7 yrs and I am STILL tryin to edjumacate the heathens <g>
Seven years is definitely too long I only lasted a couple when I moved to England. Good luck with the edjumacation program
SF102
You love it down here mate . . . . you'd have gawn back if ya didn't. He tries to pass himself off as scottish but he's as scottish as jellied eels. <eg> cheers for link mate tee hee hee.
Oh BTW my name is Steve and an Essex boy at heart. Hope ya don't mind being gatecrashed from the south.
P.S.
I've been edjumacating him in the ways of the essex boy . . he's got a lovely pr of white socks
Hi Mik and Steve - welcome to the forums.
Mik
Cheers Azzuri its guid tae be hame when yer so many miles awa an tak no heid tae that heathen steve he is oan ma edjumacation proggie but he is hard gaun gonnae have to clout the wee niaff with ma keechy stick a reckon
Gaun yersel Mik! ye tell him.
Here did a hear thaur that thaurs somebody frae Essex aboot?
West Ham is it neebur?
Welcome tae baith ae yees.
Here Mik a jist noticed thaur,ye`ll be a Gordon wi yon avatar,if im nae wrang.
Mik
| Wolf of Badenoch wrote: | Gaun yersel Mik! ye tell him.
Here did a hear thaur that thaurs somebody frae Essex aboot?
West Ham is it neebur?
Welcome tae baith ae yees.
Here Mik a jist noticed thaur,ye`ll be a Gordon wi yon avatar,if im nae wrang. |
yer nae wrang I am a Gordon tae be exact Huntly -Gordon
aye West Ham wobblers ur jist doon th road
SF102
| Mik wrote: | Cheers Azzuri its guid tae be hame when yer so many miles awa an tak no heid tae that heathen steve he is oan ma edjumacation proggie but he is hard gaun gonnae have to clout the wee niaff with ma keechy stick a reckon  |
Methinks i been round the loon too much . . i understood ALL the above <shakes head> I must book myself into some Essex lessons. I think i may even stay a wee while an have a laugh with ya good selves (even if i don't unstand a lot of it)
Theresa
Mik and Steve,
Welcome to the forum! Sure now, and ye'll have a grand time. No small personalities in these conversations.
T.